Zoekertjes plaatsen

1. Kies uw rubriek en kenmerken
 
 Wachtwoord vergetenHulp bij het plaatsen van een zoekertje

Zoekertjes plaatsen
1. Kies in het menu voor zoekertje plaatsen
2. Kies de rubriek en subrubriek. Vul tevens uw e-mailadres en gegevens in
3. Vul daarna de titel, tekst en éénmalig uw gegevens in. Voeg tevens tot 8 foto's toe
4. Bij de volgende stap krijgt u een mailtje in de mailbox. Klik in het mailtje op de link om uw zoekertje te bevestigen
5. In de e-mail staat tevens uw wachtwoord. Log hiermee in een plaats zoekertjes snel achter elkaar
binnen enkele minuten staat uw zoekertje online. Zorg dat u gegevens bij de hand heeft, zoals uw emailadres en enkele foto's
Ja, het plaatsen van een gewone zoekertje is helemaal gratis. Wel kunt u gebruik maken van promotiemiddelen, door Credits te kopen. Echter is dit nooit verplicht. In elke rubriek kunt u gratis een zoekertje plaatsen.
U mag een onbeperkt aantal zoekertjes plaatsen. Wel moet de titel en de tekst steeds uniek zijn. Ook dubbelen in verschillende rubrieken zijn niet toegestaan.
Omdat wij elke zoekertje één voor één goedkeuren, weigeren wij dubbele zoekertjes waar mogelijk.
Nee, elke zoekertje hoeft u maar éénmaal te plaatsen. Via de rubrieken-lijsten, zoekmachine en google wordt uw zoekertje toch wel gevonden.
Geef ons even de tijd om uw zoekertje te keuren, daarna staat de zoekertje direct live. Zorg er tevens voor dat u de zoekertje heeft geactiveerd, via het linkje in de e-mail.
Dit laatste hoeft alleen de eerste keer.
De zoekertje blijft één jaar staan, tenzij u deze zelf hebt verwijderd. Een aantal keer per jaar attenderen wij u erop dat de zoekertje nog on-line staat, zorg ervoor dat de zoekertje weer wordt verwijderd als dit nodig is.

Promoten
- Link vermelding en doorklik naar uw website
- Topadvertentie, de zoekertje is 7 dagen zichtbaar bovenaan de pagina.
In het menu kiest u voor 'Credits opwaarderen'. Via deze pagina kunt u direct Credits aankopen via alle mogelijke betaalmethodes als iDeal, Paypal en Creditcard. Na betaling kunt u direct aan de slag met de Credits. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Bij het aanmaken van uw zoekertje, worden onderin de promotiemiddelen opgenoemd. Hier kunt u er één of meer kiezen.
Pas uw zoekertje aan via 'Mijn zoekertjes' -> Aanpassen. Kies onderin voor de promotiemiddelen.
In het menu kiest u voor 'Credits opwaarderen', zoals hierboven genoemd. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Ja, bij elke aankoop krijgt u een btw-bon in de vorm van een factuur. Deze factuur wordt opgeslagen in uw account onder: 'Mijn facturen' en zijn vervolgens altijd te downloaden.